Térkép
Főoldal
E-mail
Oldaltérkép
Hírek
ÉRTESÍTÉS

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Bugaci Közös Önkormányzati Hivatal 2019. évi munkarendjében, a nyári időszakban az igazgatási szünet 2019. július 8. napjától – július 19. napjáig tart.

Rendkívüli, sürgős ügyek esetén az alábbi telefonszám hívható:

 06/30-160-3210

Megértésüket köszönjük!

Mayer Ferenc
jegyzőKedves Látogató!

Sok szeretettel köszöntöm Önt Bugacon. Településünk több száz éves múltra tekint vissza, hazánkban és határainkon túl is igazán ismertté azonban a XX. század elején vált. Ekkor fedezték fel a belföldi és külföldi turisták a bugaci puszta romantikáját. Az idelátogatók azóta is megcsodálhatják a villásszarvú magyar szürke-gulyát, a ménest, megismerhetik a bugacpusztai népéletet, pásztoréletet, a rideg állattartás érdekességeit, a Kiskunsági Nemzeti Park által védett pusztai tájat, az egyedülálló ősborókást. Kétségtelen, hogy a település hírnevét ezek adták, de a falusi élet hiteles bemutatásához nagymértékben hozzájárul az itt élő emberek vendégszeretete is.

Bízom benne, hogy az itt eltöltött idő maradandó élményt nyújt az Ön számára, nekünk pedig hamarosan abban a szerencsében lesz részünk, hogy ismételten felkeresi községünket, és mi ismerősként, barátként köszönthetjük Önt Bugacon.

Szabó László
polgármester
Bugac    

 

  Registrierung "Fórum"

Az oldal fejlesztője: I-Design Studio, Szeged
Honlapkészítés | Arculattervezés | www.i-design.hu